Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε. – «ΚΑΜΑΡΑ_Κ» ξεκίνησε τη δημιουργική της πορεία το 1975,

κατασκευάζοντας κρεβατοκάμαρες και άλλα έπιπλα με οδηγό την ποιότητα και το άριστο design,
To 2010 η εταιρεία πέρασε στην δεύτερη γενιά με επωνυμία Γ.& Π. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε.
Η παραγωγή τους λαμβάνει χώρα στον ιδιόκτητο χώρο της εταιρείας 1.000τ.μ., στην οδό Τριφυλίας 7 β, στον Άγιο Δημήτριο Αττικής (ΜΠΡΑΧΑΜΙ), ενώ η διάθεση τους γίνεται από το εκθετήριο της,στον ιδιόκτητο χώρο εργοστασίου της εταιρείας , με την επωνυμία «ΈΠΙΠΛΟ_Κ», και από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.epiplok.gr .
Πρόκειται για έπιπλα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των σύγχρονων κατοικιών,σφραγίζοντας τη διακόσμηση της κατοικίας με την εξαιρετική τους ποιότητα και αισθητική,προσδίδοντας στο χώρο το δικό τους ξεχωριστό στυλ.

Η ΕΚΘΕΣΗ ΜΑΣ

ΣΕ ΤΙ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Σε αυτές τις φωτογραφίες βλέπουμε το σημαντικότερο στάδιο στην κατασκευή ενός κομοδίνου. Αφού έχουμε κόψει τα ξύλα στις διαστάσεις που θέλουμε με ακρίβεια χιλιοστού, μετά κολλήσαμε καπλαμά ξύλου στα σόκορα και τραβήξαμε τις κινησιές που θέλουμε.

Μετά έρχεται το στάδιο να κάνουμε σώμα το έπιπλο μας χρησιμοποιώντας κόλλα που είναι το σημαντικότερο υλικό της επιπλοποιίας και ταυτόχρονα σφίγγουμε το έπιπλο μας με νταβίδια (τα σίδερα που βλέπετε) και γωνιάζουμε το έπιπλο μας ώστε όταν κολλήσει να είναι γωνιά.

ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΜΑΣ