ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

ΒΑΦΕΣ ΞΥΛΟΥ

Το έπιπλοΚ σας παρουσιάζει τα χρώματα ξύλου με την μεγαλύτερη ζήτηση, φυσικά από την καλύτερη εταιρεία της αγοράς, χρώματα και ακρυλικά λούστρα της vernilac, επίσης ελληνική εταιρεία.

 

Τώρα μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας με επιλογή χρωμάτων της vernilac από το σπίτι σας με την υψηλή ποιότητα του έπιπλοΚ.

ΒΑΦΕΣ ΛΑΚΑΣ

Οι βαφές λάκας γίνονται πάλι με υψηλής ποιότητας χρώματα  της vernilac. 
Θα τα συναντήσετε κυρίως στα σύνθετά μας και στις λεπτομέρειες ορισμένων σχεδίων στην Κατηγορία Κρεβατοκάμαρες.

ΜΕΛΑΜΙΝΕΣ

Οι προτεινόμενες μελαμίνες που σας προτείνουμε είναι υψηλής ποιότητας από την εταιρεία Ακρίτας Βορείου Ελλάδος. Εσείς απλά επιλέγεται το σχέδιο και χρώμα μελαμίνης που σας αρέσει και αφήστε τα υπόλοιπα σε εμάς.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Mπορείτε να επιλέξετε προτεινόμενα υφάσματα από εμάς είτε αδιάβροχο είτε αδιάβροχο και easy clean είτε αδιάβροχο και αλέκιαστο στο χρώμα που επιθυμείτε.

 
 

ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ & eASY cLEAN

ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ & ΑΛΕΚΙΑΣΤΑ

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ & EASY CLEAN PRIMO

ΤΕΧΝΟΔΕΡΜΑ

Το τεχνόδερμα θα το συναντήσετε κυρίως σαν επιλογή στο κεφαλάρι των κρεβατιών σε κάποια σχέδια στη κατηγορία κρεβατοκάμαρες. 

 
 

Στην έκθεσή μας υπάρχουν πολλά παραπάνω χρωματολόγια σε ΌΛΕΣ τις παραπάνω κατηγορίες καθώς και ακόμα περισσότερες κατηγορίες. 
Ωστόσο εμείς επιλέξαμε τα δημοφιλέστερα ώστε να κάνουμε τις ηλεκτρονικές σας αγορές πολύ πιο εύκολες! 
Για περισσότερα χρώματα μπορείτε να επισκεφτείτε το κατάστημά μας ή να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 

*ενδέχεται να υπάρχουν μικρές αποκλίσεις στο χρωματολόγιο με βάση τη ποιότητα φωτογραφίας/φωτισμό και την εκάστοτε οθόνη προβολής.